PSD Prahova organizează astăzi Conferința Județeană, sedință dedicată desemnării noii conduceri a organizației.

La sedință sunt prezenți mai mulți reprezentanți ai conducerii naționale, printre care se numără Gabriela Firea, Alexandru Rafila, Sorin Grindeanu.

Surprinzătoare este prezența primarului Andrei Volosevici și a Simonei Albu, city-managerul Ploieștiului, la această conferință.

Deputatul Rodica Paraschiv spunea, chestionată cu privire la această conferință în cadrul emisiunii „Față/ Verso” de la Ploiești TV: „Ce se schimbă? Nu știu dacă se schimbă, se legitimează o echipă. Noi nu suntem un partid de lider, suntem un partid de echipă! PSD este un partid de oameni, aproape de oameni, iar noi ne bazăm foarte mult pe echipă!. – detalii AICI.

Citește și: VIDEO Îl va primi Ciolacu pe Volosevici în PSD? Ședință cu ușile închise despre soarta filialei Prahova | republikaNEWS

Detalii de la fața locului, într-o ediție specială a emisiunii „Față/ Verso”, la Ploiești TV de la ora 18:30!

Noul președinte al organizației va fi prefectul Virgil Nanu. Deputatul Bogdan Toader și senatorul Radu Oprea vor fi prim-vicepreședinți ai organizației județene.

Gabriela Firea, ministrul Familiei, a anunțat că senatorul Radu Oprea va fi propus pentru a ocupa funcția de ministru al Economiei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *