logo
RNTV Live

FOTO/VIDEO Sute de locuri de muncă în Prahova. Angajatorii caută inclusiv medici

bursa 2
rnews

Aglomeraţie mare la bursa locurilor de muncă, desfăşurată, chiar în aceste  momente, atât la Ploieşti, cât şi la Câmpina. Angajatorii au venit cu o ofertă generoasă de locuri de muncă, atât pentru persoanele cu studii medii, cât şi pentru cele cu studii superioare. Aproximativ 1000 de joburi sunt oferite şomerilor aflaţi în evidenţele AJOFM şi care astăzi au venit şi ei în număr foarte mare pentru a-şi găsi un loc de muncă.

 

La Ploieşti sunt prezenţi 43 de angajatori cu peste 500 de oferte de locuri de muncă, în timp ce la Câmpina au venit 40 de firme  care oferă 450 de joburi. Se caută atât forţă de lucru calificată, cât şi necalificată.

 

Printre cele mai căutate posturi pentru cei cu pregătire medie se numără cele de electrician, lucrător comercial, cameristă sau muncitor în construcţii, în timp ce pentru persoanele cu studii superioare, angajatorii sunt în căutare de ingineri, chimişti sau medici.

Rata şomajului la nivel de judeţ a scăzut la 3,60 de procente, asta însemnând un număr de 10.691 de şomeri înregistraţi, potrivit datelor furnizate de AJOFM. Faţă de alte judeţe, potrivit aceloraşi reprezentanţi ai Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, ” la noi deficitul nu este de locuri de muncă, ci de personal, de forţă de lucru care să poată fi încadrată în câmpul muncii”.

bursa 3bursa 1bursa 4

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor