logo
RNTV Live

FOTO/Un episcop român a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. S-a purtat ca un star de la Hollywood

FOTO/Un episcop român a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. S-a purtat ca un star de la Hollywood
Mihai Constantinescu

Te aştepţi la modestie când este vorba despre o faţă bisericească. Nu şi când vorbim despre Episcopului Huşilor care a reuşit să lase pe toată lumea mască cu ocazia sfinţirii locului pe care urmează să se construiască o biserică într-un sat din judeţul Vaslui.

Evenimentul a fost pregătit în detaliu ca pentru un star de la Hollywood, cu singura diferenţă că a fost organizat ca la Vaslui. Mai precis sătenii au achiziţionat covoare şi zeci de metri de traversă pe care le-au întins de la şosea pe drumul de pământ şi pe terenul unde avea loc ceremonia religioasă, astfel încât Episcopul să nu calce cu pantofii pe pământ şi să-i murdărească de noroi. Acesta s-a prezentat la eveniment într-o maşină de lux cu şofer personal şi un aghiotant în sutană care a avut grijă să-i deschidă uşa şi să-i ţină la distanţă pe enoriaşii dornici să-i atingă straiele sfinte.

După sfinţirea locului, Preasfinţitul a fost invitat la masa pentru care, potrivit organizatorilor, s-au pregătit bucate alese, bio, după preferinţa Episcopului.

citeşte continuarea aici http://www.comisarul.ro/articol/inca-un-episcop-care-crede-ca-dumnezeu-doarme-scen_884285.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor