logo
RNTV Live

FOTO/Ploieşteni terorizaţi de ploaie. Strigăt disperat de ajutor din mijlocul cartierului format din “locuinţe lacustre”

61958743_2119344205031995_5164005403805089792_n
Mihai Constantinescu

FOTO/Ploieşteni terorizaţi de ploaie. Strigăt disperat de ajutor din mijlocul cartierului format din “locuinţe lacustre”

Ploile torenţiale din ultima perioadă de timp nu au ocolit nici municipiul Ploieşti. În cartierul Dorobanţu, casele de pe strada Ţesătorilor se transformă de fiecare dată când plouă în adevărate locuinţe lacustre. Drumurile sunt pur şi simplu inundate de apă, iar traversarea lor este dificilă inclusiv pentru cei care se deplasează cu maşina.

Oamenii se plâng că strada lor nu a fost niciodată asfaltată. O ploieşteancă a scris pe adresa redacţiei despre această situaţie.

” Strada nu a fost niciodată asfaltată şi se inundă la fiecare ploaie. Cum 2019 este un an ploios, strada este greu de parcurs cu maşina şi chiar impracticabilă pentru pietoni”, a scris ploieşteanca.

Pentru că au ajuns la capătul răbdării, aceştia au cerut ajutorul reporterilor RepublikaNews şi PloieştiTv

“Este deja o situaţie disperată. De ani de zile se repetă situaţia. Sunt vecini care trebuie să îşi baricadeze curtea pentru că intră apa în curte din strada. E incredibil ca aşa ceva încă există în 2019, într-un oraş european”.
RepublikaNews solicită celor abilitaţi să ia măsuri urgente şi să comunice care sunt acelea pe adresa de mail office@republikanews.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor