logo
RNTV Live

FOTO/Obsedat sexual agresiv, liber prin Ploieşti. Mărturii cutremurătoare ale femeilor care l-au întâlnit

FOTO/Obsedat sexual agresiv, liber prin Ploieşti. Mărturii cutremurătoare ale femeilor care l-au întâlnit
Mihai Constantinescu

La prima vedere pare un bărbat onorabil. Merge prin oraş şi mijloacele de transport în comun mereu îmbrăcat decent, cu cravată la gât şi cămaşă albă.

În realitate, din spusele unor ploieştence, este un obsedat sexual care îşi satisface nevoile bolnave în autobuz, în timp ce priveşte vreo copilă sau femeie. Martorele spun că de obicei acoperă zona intimă tinând în mână o sacoşă sau o servietă. Uneori, dacă cea pe care o priveşte, în timp ce se satisface, se sperie şi reacţionează, devine agresiv:”Eu era să fac un atac de panică atunci când acest individ a aşteptat până la ultima staţie, cea la care coboram şi eu. În timp ce în autobuz mai era doar o femeie, el se apropia de mine şi iar eu m-am dus în cabina de la şofer în timp ce ţipam, iar el venea agresiv spre mine să mă ia de mână. Avea o atitudine astfel încât dacă m-ar fi prins MĂ LUA LA BĂTAIE, feriti-vă!“, mărturiseste o ploieşteancă.

O altă femeie spune despre obsedatul sexual că:”Merge cu şliţul desfăcut şi se acoperă cu o sacoşă sau o servietă în timp ce în autobuz o dă la o parte şi se apropie de fete”.

Individul a fost observat mai ales pe traseele 35 şi 35 b. Nu este exclus însă să atace prin alte zone ale oraşului. Poliţia este rugată să se autosesiseze şi să ia măsuri urgente împotriva acestui om cu apucături bolnave.

obsedat sexual marturie 1 martirie 2 marturie 3 68c2fad3-0e2c-4cb9-a306-9e246ab3a8e0 WhatsApp Image 2017-05-29 at 08.47.44

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor