logo
RNTV Live

FOTO/O familie din Prahova, în pragul disperării după ce fetiţa lor nu s-a mai întors acasă. Ce informaţii au poliţiştii

disparuta de la domiciliu
Mihai Constantinescu

O fetiţă de 12 ani a placat de acasă şi nu s-a mai întors

FOTO/O familie din Prahova, în pragul disperării după ce fetiţa lor nu s-a mai întors acasă. Ce informaţii au poliţiştii.

Alarma s-a dat ieri, în jurul orei 20.30. O mamă din Pucheni Mari a sesizat poliţia că fiica sa, Ion Luiza Andreea, în vârstă de 12 ani, a plecat la școală în cursul zilei, dar nu a mai revenit acasă.

În acest moment se ştie că minora a fost văzută în jurul prânzului în zona autogării din Ploiești Sud, de unde ar fi plecat cu un microbuz pe ruta Ploiești-Bucureşti. Avea  asupra sa două bagaje tip rucsac.

Semnalmente: înălțime – 1,55 m;greutate – 60 kg.
Vestimentație:pantaloni blue-jeans de culoare albastră; bluza cu guler, geaca de fas și ghete din piele întoarsă, toate de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la minora plecata de la domiciliu sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiata secție de poliție.

UPDATE

Poliţiştii au găsit fetiţa dispărută.

VOM REVENI CU DETALII

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor