logo
RNTV Live

FOTO/Morţi dezgropaţi de şacali într-un cimitir din ţară

sacal
Mihai Constantinescu

FOTO/Morţi dezgropaţi de şacali într-un cimitir din ţară

Şacalii au început să dezgroape morţii din cimitir Se întâmplă în localitatea Caraorman din Delta Dunării, unde şacalii s-au înmulţit necontrolat şi au ajuns să dezgroape morţi din cimitirul localităţii, anunţă Observator.tv.

“Am găsit mormântul unei mătuşi săpat şi capacul de la sicriu ros de colţii animalelor. Au reuşit să smulgă capitonajul interior al sicriului, ca să ajungă la trupul înmormântat. E de neimaginat aşa ceva. Parcă suntem în filmele de groază”, a declarat o localnică din Caraorman pentru tulceanoastra.ro.

sursa foto Observator.tv

Oamenii spun că că şacalii au mâncat toate cadavrele de porci mistreţi răpuşi de gripa porcină şi le-au atacat animalele din gospodării.

Pentru a le veni în ajutor, autorităţile din Delta Dunării au anunţat că a fost demarată o acţiune de vânătoare. Până în prezent aproximativ 60 de şacali au fost ucişi, mai anunţă sursa citată.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor