logo
RNTV Live

FOTOGRAFIILE VECHI “PRIND” VIATA! CUM PUTETI AVEA O POZA DETERIOARA DIN NOU IN TABLOU, PE PERETE? /VIDEO

Georgescu Cristi

Fotografiile vechi, ce reprezinta amintiri pretioase pentru fiecare dintre noi, pot fi readuse la viata. Multe dintre aceste poze sunt imbatranite de vreme, insa in anumite sudio-uri de profil, gratie tehnologiei moderne, ele devin color, si pot fi tiparite in dimensiuni impresionante. Editorii ajung sa recreeze uneori dupa o fotografie deteriorata chipurile fiintelor dragi, cu ajutorul rudelor care au ajuns sa le cunoasca indeaproape. De pilda, ce culoare a parului ori a ochilor aveau, tinand seama ca in timp o imagine isi pierde din stralucire.

Orice ce fel de fotografie, oricat de veche si deterioarata ar parea, se poate transformata intr-una cat se poate de actuala. Pentru asta, insa, editorii au nevoie de ajutorul rudelor apropiate. Iar din momentul in care pozele au fost predate de catre client incepe un lung proces de editare. Atentia si rabdarea, insa, sunt arme de care specialistii au nevoie pentru un rezultat bun.
Maria Rogozea are 74 de ani, si a venit la studio-ul foto cu o poza a sotului in mana, care a decedat in urma cu multi ani. Isi doreste sa le lase copiilor o amintire cu parintii lor alaturi, asa ca a fost fotografiata.

Chiar daca procedeul prin care trec fotografiile poate fi unul laborios, preturile sunt accesibile.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor