FOTO/Cum arată autobuzele sosite azi pentru ploieşteni

FOTO/Cum arată autobuzele sosite azi pentru ploieşteni

Au fost achiziţionate  încă 10 autobuze noi pentru ploiteni. Acestea vor asigura un transport public urban modern în municipiu.

Cele 10 autobuze Diesel, Euro VI au fost achiziţionate în contextul contractului încheiat de municipalitate cu firma BMC TRUCK&BUS. Au ajuns astăzi în Ploieşti

Sunt dotate cu sisteme speciale de preluare a persoanelor cu dizabilități, sisteme de aer condiționat, camere de supraveghere și panouri led, care oferă, în timp real, informații utile privind ruta derulată.

„La nivelul Municipiului Ploiești avem în circulaţie 28 de autobuze noi.  De asemenea, prin parteneriatul cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, la Ploiești vor mai sosi  20 troleibuze noi, pentru care am încheiat deja contractul, iar prima tranşă va ajunge în primăvara anului viitor. Municipiul Ploieşti va beneficia, de asemenea şi de 20 de tramvaie noi, pentru care licitația este încă în desfășurare, precum şi de 9 autobuze electrice pentru care ofertele sunt încă în evaluare. Practic, vom schimba aproximativ 70% din valoarea parcului auto pentru transportul în comun.Eforturile depuse în vederea asigurării acestor importante achiziţii pentru municipiul nostru au ca obiectiv principal reducerea poluării în Ploiești și susținerea unei  mobilității urbane durabile”, a spusrimarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

Vezi şi https://republikanews.ro/surse-un-om-ale-legii-de-la-sectia-4-de-politie-din-ploiesti-infectat-cu-noul-coronavirus/?fbclid=IwAR3odzddzzNv6lO1K7soeJNrQTXdsb6tH0M2O5u9TWwcTzxl0hdLxLooCuQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here