logo
RNTV Live

FOTO/Consiliul Județean Prahova a preluat astăzi arhiva de la Consproiect SA. Există și documente secretizate

sedinta CJ
Mihai Constantinescu

FOTO/Consiliul Județean Prahova a preluat astăzi arhiva de la Consproiect SA. Există și documente secretizate

Consilierii județeni s-au întâlnit astăzi în cadrul unei ședințe ordinare de CJ. Printre proiectele pe care le-au avut de dezbătut și votat a fost și cel de preluare a arhivei de la Consproiect SA.

Cu unanimitate de voturi proiectul a fost votat astfel că arhiva a fost preluată de Consiliul Județean Prahova. Arhiva conține pe lângă memorii, avize și memorii generale și documente clasificate.

„Consiliul județean are obligația de a gestiona arhivele cuprinzând studiile de teren și documentațiile elaborate pentru realizarea investițiilor de orice fel, a elementelor de infrastructură, de gospodărie comunală, precum și a lucrărilor de amenajare a teritoriului și de urbanism, intrate, la constituire, în patrimoniul societăților comerciale înființate pe structura fostelor unități de proiectare județene”, s-a arătat în expunerea de motive a proiectului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor