logo
RNTV Live

FOTO: Vizită neașteptată a fostului premier Nicolae Ciucă, la Sinaia

381011470_715838743917385_4064067943263238129_n
Ștefan Petre

Vineri, 22 septembrie 2023, primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, a primit o vizită neașteptată din partea lui Nicolae Ciucă, președintele al Senatului și președintele PNL.

În timpul discuțiilor, li s-au alăturat și Iulian Dumitrescu, președinte al Consiliului Județean Prahova și prim-vicepreședinte PNL, împreună cu Mircea Roșca, deputat.

După o discuție privind proiectele de dezvoltare ale orașului, aceștia au decis să facă o plimbare pe jos prin oraș pentru a observa situația în teren. Au avut ocazia să viziteze Școala „George Enescu” și Spitalul Orășenesc, două proiecte de importanță majoră pentru comunitatea locală.

Școala Generală „George Enescu” reprezintă unul dintre cele patru obiective de investiții reabilitate în cadrul Proiectului Sinaia 3.0. Valoarea totală a investiției pentru Școala „G. Enescu” se ridică la aproximativ 4,5 milioane de euro.

De asemenea, am fost obținută o finanțare prin PNRR pentru dotarea școlii cu mobilier și echipamente IT în valoare de aproximativ 406.000 de euro. Aceste investiții vor transforma școala într-una dintre cele mai bine dotate școli din România, cu facilități precum o piscină, o sală de sport și un teren de sport în aer liber, încălzire prin pardoseală, echipamente interactive, rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități.

De asemenea, politicienii au vizitat și noul spital din Sinaia, cu o valoare totală de aproximativ 55 de milioane de euro. La finalizarea acestuia, în anul viitor, orașul va dispune de 6 secții de spitalizare cu un număr total de 143 de paturi, un centru de primiri urgențe echipat cu echipamente precum tomograf computerizat, rezonanță magnetică, radiografii, și altele, secție de imagistică, laboratoare medicale, un bloc de sterilizare, și un bloc operator cu 3 săli de operație, precum și o secție pentru nașteri.

Primarul le-a adresat tuturor mulțumiri pentru timpul acordat și sprijinul oferit până acum. Cu siguranță, după discuțiile purtate astăzi, Sinaia va beneficia în continuare de sprijinul necesar pentru dezvoltare.

Sursă: Facebook/ Primăria Sinaia

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor