FOTO/ VIDEO/Bucov:Un bărbat susţine că un fost consilier local i-a schingiuit câinele. L-a tăiat cu drujba!

Câine tăiat cu drujba

FOTO/ VIDEO/Bucov:Un bărbat susţine că un fost consilier local i-a schingiuit câinele. L-a tăiat cu drujba!

Din spusele bărbatului totul s-a petrecut în localitatea Bucov. Între cei doi vecini existau nişte neînţelegeri mai vechi. Ieri ,însă, totul a degenerat.

Se pare că vecinul bărbatului ar fi început  fără autorizaţie şi fără acordul său să demoleze gardul care desparte curţile acestora. La un moment dat, câinele acestuia a fost tăiat prin gard cu drujba.

“Aş dori să vă semnalez un caz de cruzime faţă de animale, mai exact faţă de câinele meu, un ciobănesc de Bucovina, care a fost atacat ieri cu drujba băgată prin gard de un vecin cu care am un conflict mai vechi şi care începuse, fără autorizaţie şi fără acordul meu, să demoleze gardul care desparte curţile noastre. Câinele a fost tăiat în zona gurii, i-a curs mult sânge şi a fost ingrijit de un medic veterinar.

Am fost la poliţie şi am depus plângere. Câinele nu făcea decât să-şi apere curtea.

Politia a deschis dosar penal pentru ameninţare şi schingiure de animale” , a povestit prahoveanul pentru republikanews.ro

 

Vom reveni

Vezi şi https://republikanews.ro/galerie-foto-o-padure-din-apropierea-ploiestiului-sufocata-de-munti-de-gunoaie/?fbclid=IwAR1rsl9cERZwjLvBxQKN9nCeC6lWignewJ3TSc5w7rBqAjO3lMwzLQY8gcc

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here