Foto/ Un protestatar l-a făcut pe un jandarm să roşească până în vârful urechilor. Reinterpretarea cuvintelor din procesul verbal a stârnit hohote de râs

proteste
angajare

Procesul verbal care a stârnit hohote de râs pe internet

Foto/ Un protestatar l-a făcut pe un jandarm să roşească până în vârful urechilor. Reinterpretarea cuvintelor din procesul verbal a stârnit hohote de râs.

Protestul este o ocazie numai bună de a spune cu voce tare ce ai pe suflet. Acest lucru a făcut, săptămâna trecută, un cetăţean supărat pe politicieni, care a fost prezent miercuri seara, în Bucureşti, la protest. A profitat de moment şi a spus tot ce avea de comunicat despre clasa politică.

Formularea mult prea dură a fost mult prea mult pentru urechile unui jandarm care l-a amendat pentru injuriile aduse clasei politice aşa că l-a amendat cu suma de 200 de lei, pentru că a adresat injurii clasei politice “ce nu pot fi descrise”, aşa cum a fost notat în procesul verbal.

Internauţii au taxat imediat formularea din documentul oficial, notează Vocea.biz.

“Nu mai adresați injurii ce nu pot fi descrise de jandarmi la adresa clasei politice, că vă dau subordonații secretarei Carmen Dan amendă. Fiți mai clari cu injuriile, să le poată înțelege și doamna Carmen Dan,” se arată în postarea care conține poza procesului verbal și distribuită pe internet de deputatul Cătălin Durlă.

Dar dacă ,,injuriile”sunt într o limba străină …se amendează?,” se întreabă amuzat un alt internaut.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/video-de-zilelel-orasului-busteni-mihai-bendeac-face-spectacol-vezi-programul/

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/video-de-zilelel-orasului-busteni-mihai-bendeac-face-spectacol-vezi-programul/

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here