logo
RNTV Live

FOTO: Români implicați într-un accident în Bulgaria

Screenshot 2023-05-29 163452
Dudau Andreea Valentina

Doi români au murit pe un drum din Bulgaria, după ce s-au ciocnit de un tir condus tot de un român.

Duminică, doi români au murit în Bulgaria după ce, în timpul unei depășiri, s-au ciocnit de un tir. Tirul era condus tot de un român. Accidentul a avut loc pe drumul Ruse-Byala, în apropiere de intersecția spre Dve Mogili.

Un autoturism Toyota, înmatriculat în România, mergea spre Byala. Şoferul a depășit pe un tronson interzis. El s-a ciocnit frontal cu un TIR condus de un șofer de 52 de ani. În urma accidentului, mașina a luat foc.

Sursă foto: Gazeta de Sud

Cei doi români aflați în automobil au fost găsiți carbonizați în vehicul. Identitatea lor nu a fost încă stabilită. Șoferul care circula în spatele mașinii implicate a anunțat poliția.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din Dve Mogili și echipaje de ambulanță. Intervenția pompierilor a înlăturat pericolul ca şi camionul să ia foc. Șoferul tirului a refuzat examinarea la fața locului de către medici, iar testul alcoolscopic a fost negativ.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor