FOTO: Pod de cale ferată proptit în lemne! CFR spune că „nu există niciun pericol de prăbuşire!”

Sursă: G4Media
angajare

Un pod CFR care se degradează vizibil pe zi ce trece este susţinut de luni de zile cu ajutorul unor proptele din lemn, în localitatea Târgu-Ocna din județul Bacău.

Podul se află pe raza Sucursalei Regionale de Căi Ferate Galaţi – Secţia L 5 Târgu-Ocna şi este tranzitat zilnic de zeci de trenuri, notează G4Media, publicație care a anunțat de altfel în exclusivitate această problemă de infrastructură.

Localnicii spun că au făcut mai multe sesizări către CFR, în ideea că vor preveni o tragedie, însă nimeni nu a intervenit până acum. 

Paradoxal, CFR i-a asigurat de fiecare dată că totul este în regulă. Într-unul dintre răspunsurile primite de curând de la Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” S.A., scrie negru pe alb că pe raza localităţii Târgu-Ocna nu există niciun pod care să pună în pericol siguranţa trenurilor!

„Personalul Sucursalei Regionalei de Căi Ferate Galaţi – Secţia L 5 Târgu-Ocna, unitate pe raza căreia se află porţiunea de linie de cale ferată la care se face referire, efectuează periodic, în conformitate cu instrucţiile de serviciu şi dispoziţiile în vigoare, verificările specifice pentru toate podurile care prezintă defecte. În urma acestor verificări, personalul de specialitate a raportat faptul că, pe raza oraşului Tg. Ocna nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol siguranţa trenurilor. Dorim să asigurăm petentul că depunem toate eforturile necesare pentru deservirea, în cele mai bune condiţii, a publicului călător”, se precizează în răspunsul primit de un locuitor din Târgu-Ocna la data de 20 ianuarie 2023.

Sursă: G4Media

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here