logo
RNTV Live

FOTO/ Într-un oraş din Prahova, dezinfectarea scărilor de bloc este în toi

dezinfectarea scărilor de bloc
Mihai Constantinescu

FOTO/ Într-un oraş din Prahova, dezinfectarea scărilor de bloc este în toi

Virusul nou a pus pe jar autorităţile din întrega lume, inclusiv din Prahova. Se fac eforturi ca situaţia să fie ţinută sub control pentru a se preveni pe cât posibil răspândirea lui.

Modul primar de infecție la om este transmiterea om-om, care are loc în general prin picături de secreții respiratorii de la persoane infectate care sunt expulzate prin strănut, tuse sau expirație. Virusul are o perioadă de incubație în general de între 2 și 14 zile cu o medie de 3 zile, deși au fost raportate cazuri cu o perioadă de incubație de până la 24 de zile. Transmiterea poate fi limitată prin spălarea pe mâini, igienă și purtarea de măști chirurgicale.

Autorităţile din Sinaia vin în ajutorul oamenilor în lupta cu virusul. Toate scările de bloc sunt dezinfectate cu soluţii speciale.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/update-video-de-la-ce-a-pornit-scandalul-din-cartierul-mimiu/?fbclid=IwAR12v7NLTwSMo2RRGL92xks80OtWj2ERNbZvvOa7X5t93FsXrWnFfEurhcI

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor