logo
RNTV Live

FOTO/ Graţiela Gavrilescu despre o fabrică din Urlaţi:”a atins performanța “deșeu zero” și nu mai generează deșeuri pentru depozitare”

fabrica urlaţi 5
Mihai Constantinescu

FOTO/ Graţiela Gavrilescu despre o fabrică din Urlaţi:”a atins performanța “deșeu zero” și nu mai generează deșeuri pentru depozitare”

O fabrică din Prahova se numără printre cele mai prietenoase cu mediul înconjurător după ce s-a reuşit performanţa de a nu mai genera deşeuri. Este vorba despre fabrica P&G de la Urlați, județul Prahova, pe care astăzi ministrul mediului, Graţiela Gavrilescu a vizitat-o.

“M-am bucurat să aflu că fabrica Procter&Gamble de la Urlați a atins performanța “deșeu zero” și nu mai generează deșeuri pentru depozitare ci, din contră, recuperează și reintroduce în circuitul de producție absolut totul. De asemenea, am discutat și despre ambalajele care se produc aici, acesta fiind deja în mare măsură reciclabile. Sigur că la acest capitol mai este loc de îmbunătățiri, dar direcția este cea corectă, la fel și ritmul!”, a spus ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, pe Facebook.

Discuțiile cu reprezentanții companiei s-au axat pe modele de bune practici, sustenabilitate și responsabilitate socială.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor