Sursă foto: Câmpina TV

După câteva săptămâni care fântâna arteziană din zona Milia a municipiului Câmpina nu a funcționat, aceasta a fost în sfârșit repornită de autoritățile locale.

Situația neobișnuită care a atras atenția câmpinenilor, obișnuiți să se refugieze în parcurile din centrul orașului în perioadele caniculare, la răcoare și umezeală, a fost însă doar parțial rezolvată.

Municipalitatea invoca, la vremea la care informațiile despre fântânile arteziene nefuncționale au ajuns în presă, defecțiuni tehnice. Și asta fiindcă o soartă similară are și cea pavimentală din zona fostului Soldat, ambele fântâni intrând în componența Parcului Regele Mihai I, din centrul municipiului Câmpina.

Abia la data de 13 iulie, viceprimarul Liviu Dumitrache a anunțat că i-a fost repartizată sarcina întreținerii și reparării fântânilor arteziene de pe raza localității, printr-o dispoziție a primarului Alin Moldoveanu. Lucrările au fost gata într-o săptămână, iar vineri, 21 iulie, fântâna de la Milia a fost repornită.

Rămâne de văzut acum ce se va întâmpla cu fântâna pavimentală de la fostul Soldat, dar și cu arteziena din fața sălii de sport de la Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *