Sursă foto: Primăria Municipiului Câmpina

Mulți câmpineni sunt nedumeriți cu privire la o problemă localizată în centrul orașului, și asta din cauza faptului că nu au primit niciodată un răspuns oficial la întrebarea pe care majoritatea și-o pun frecvent.

De la începutul verii și până acum, niciuna dintre cele două fântâni arteziene din Parcul Regele Mihai I, din centrul municipiului Câmpina, nu a fost pornită.

Fântâna pavimentală din fața scenei din zona unde se afla, înainte de modernizarea parcului, Monumentului Soldatului Necunoscut, și cea circulară din zona Milia nu funcționează în ultima vreme, spre nemulțumirea localnicilor, care obișnuiau să se refugieze în parc din calea arșiței.

Ultimele informații obținute din cadrul Primăriei de redacția Câmpina TV semnalează prezența unor defecțiuni tehnice la ambele fântâni. Dacă la cea pavimentală s-ar fi stricat una dintre componentele care asigură recircularea apei, cealaltă fântână prezină o defecțiune a bazinului.

Zilele următoare vor începe însă lucrările de reparații la ambele fântâni arteziene, fiind șanse ca amândouă să redevină funcționale începând de weekendul viitor (mai ales că pe 2 iulie 2023 începe ediția a doua a unui eveniment desfășurat chiar în Parcul Regele Mihai I – Câmpina Summer Park Music).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *