Sursă foto: CSM Ploiești

În fața a aproximativ 500 de spectatori, echipa de baschet CSM Petrolul Ploiești penultimul test al sezonului de pregătire. A fost o repetiție reușită pentru întregul lot al „galben-albaștrilor”, antrenorul Mihai Popa dând tuturor celor 13 jucători șansa de a juca în victoria cu scorul de 94-76 (cu sferturi de 33-24, 20-18, 25-18 și 16-16) împotriva celor de la CSM Galați.

Au absentat, din cauza problemelor medicale, Codruț Dinu și George Angelian, dar ceilalți tineri din lot, precum Tudor Pîrvu, Robert Pătraru, Petru Voiculescu sau David Rașoga, au avut ocazia să acumuleze minute de joc valoroase.

Meciul a avut un ritm mai relaxat, dar ploieștenii au condus în mod constant, de la început până la final.

Meciul a marcat de asemenea revenirea baschetbalistului Bogdan Popa, care a fost accidentat și lipsise în ultimele două teste. Au impresionat în acest meci Veljko Brkic, Vlad Corpodean și Kenny Carpenter, semn că echipa se pregătește serios pentru începutul sezonului.

CSM Petrolul Ploiești a folosit următorii jucători în amicalul cu Galațiul: Brkic (19 puncte), Carpenter (17, incluzând 3 aruncări de trei puncte), Corpodean (12, inclusiv 4 aruncări de trei puncte), Funderburk Jr. (12, inclusiv 2 aruncări de trei puncte), B. Popa (10, inclusiv 1 aruncare de trei puncte), Henry (8), Johnson (8), Rașoga (4), Diaconescu (2). De asemenea, T. Pîrvu (2), R. Pătraru, V. Negoițescu și P. Voiculescu au evoluat și ei.

Vineri, la ora 17:00, CSM Petrolul Ploiești va juca din nou în Sala Sporturilor Olimpia, înfruntându-i de această dată pe cei de la CSM Focșani.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *