logo
RNTV Live

FOTO/ Circulaţie oprită pe Bulevardul Independenţei Ploieşti. Vezi cauza

bul
Mihai Constantinescu

Ploieştiul este în sărbătoare astăzi. Au loc manifestările  de  sărbătoare  ale  Zilei  Europei, Zilei Independenţei de Stat a Romaniei şi Zilei Victoriei Coaliţiei Natiunilor Unite în cel de-al doilea război mondial. Pentru ca totul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, circulaţia a fost oprită pe bulevardul Independenţei, între orele 10:30 – 12:05

Traseele cu parcurs pe Bulevardul Independentei circulă cu ruta ocolitoare între statuia Radu Stanian şi Gara Sud: pe strada Bobâlna la sensul spre Sud, unde vor efectua staţiile Pelican şi Liceul de Muzica şi pe strada Democraţiei la sensul de deplasare dinspre Sud spre Centru, unde se vor efectua staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie.

Troleibuzele din traseele 44 si 202 sunt scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi Gara de Sud se face cu autobuze, unde sunt  valabile şi legitimaţiile de călătorie compostate în troleibuze.

În  locul statiei Coreco Sud, traseele 2, 44 si 202 efectuează statia Gara Sud din faţa P.T.T.R. La traseele 1, 30, 32/32b, 401, la sensul spre Centru autobuzele nu vor mai intra la Gara Sud; după staţia Rulmenti Grei, următoarea staţie este 13 Decembrie/Democraţiei. Traseele 444 si 445 au capăt de linie la Bariera Bucureşti.

sursa comunicat Primăria Ploieşti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor