logo
RNTV Live

FOTO: Cercul Pedagogic Nr.1, găzduit la Slăvescu!

IMG-20230528-WA0026
Dudau Andreea Valentina

Vineri, 26 mai, Liceul Tehnologic Administrativ Si De Servicii Victor Slăvescu a găzduit Cercul Pedagogic Nr.1.

Cadrele didactice au luat parte la Cercul Pedagogic Nr.1 găzduit de Liceul Tehnologic Administrativ Si De Servicii Victor Slăvescu. În cadrul acestei activități, profesorii au discutat despre importanța geografiei în viața elevilor și în cadrul orarului educațional. Numeroasele discuții au inclus și impactul pe care georgrafia o are asupra elevilor.

De asemenea, în cadrul cercului pedagogic au fost prezentate modalități folosite de către catedra de geografie a Liceului Tehnologic Administrativ Si De Servicii Victor Slăvescu prin care elevii sunt atrași în lumea geografiei. Prin aceste metode se numără: mobilități Erasmus, proiecte transnaționale, excursii și aplicații practice.

Proiectul „Valorificarea Turismului în Orizontul Local”

În plus, s-a diseminat proiectul „Valorificarea Turismului în Orizontul Local”. Echipa liceului , formată din elevii: Bălan Bianca, Șerban Georgiana, Soare Alexandru, Radu Andreea și Ilie Gabriel, a lucrat împreună pentru realizarea unui itinerariu turistic în Județul Prahova. Elevii au fost coordonați de prof. Uruc Marilena și prof. Dima Paula.

Consiliul Școlar al Elevilor Liceului Tehnologic Administrativ Si De Servicii Victor Slăvescu a promovat evenimentul și proiectul pe rețelele de socializare prin mai multe postări.

Consiliul Școlar al Elevilor Liceului Tehnologic Administrativ Si De Servicii Victor Slăvescu este format din Petre Cristina (președinte), Soare Alexandru (vicepreședinte) și Neacșu Anda ( secretar executiv).

„Am încurajat în promovarea metodelor de educație nonformala și interactivă”

Alexandru Soare, vicepreședinte CȘE L.T.A.S.V.S. și vicepreședinte CJE Prahova: „De asemenea, fiind vicepreședinte CȘE L.T.A.S.V.S. și vicepreședinte CJE Prahova, am discutat cu cadrele didactice și le-am încurajat în promovarea metodelor de educație nonformală și interactivă. Am exprimat și poziția noastră ca structură față de situația actuală din educație, fiind de acord cu revendicările cerute de către profesori care sunt necesare, dar nu și cu metoda acestora.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor