logo
RNTV Live

VIDEO/FOTO / Amplă acţiune de control în târgurile şi oboarele din Prahova

control jandarmi 7
Mihai Constantinescu

FOTO / Amplă acţiune de control în târgurile şi oboarele din Prahova

Week-end de foc în târgurile şi oboarele din Ploieşti  Măneciu, Starchiojd , Băicoi. Timp de două zile, jandarmii prahoveni au organizat ample acţiuni de control.

În timpul acţiunii, jandarmii au depistat un bărbat din Ploieşti care transporta marfă cu un căruţ ce avea însemnele magazinului Dedeman. În urma verificărilor efectuate persoanei în cauză i s-au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

La Măneciu, au fost identificați doi bărbaţi de 46 şi respectiv 48 ani în timp ce ofereau spre vânzare 11 perechi pantofi spor şi o motocoasa ce aveau însemne asemănătoare cu ale unor firme recunoscute. Celor în cauză li s-au întocmit acte de sesizare privind mărcile și indicațiile geografice îar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

În urma acestor acțiuni au fost aplicate un numar de 24 sancţiuni contravenţionale in valoare de 4.000 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării mai multe produse constând în pachete de cafea, articole de imbrăcăminte şi alte accesorii, unelte, parfumuri, martisoare și un cântar.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor