logo
RNTV Live

FOTO: Accident grav între două motociclete și un tractor – doi tineri au fost răniți

e85f7902-1bab-4b3a-b32e-b687fca90372
Ștefan Petre

Vineri s-a produs, în apropierea localităților prahovene Ciorani și Fulga, un accident între două motociclete și un tractor.

IPJ Prahova anunță că evenimentul rutier s-a produs pe DN 1D Urziceni-Ploiești, în apropierea localității Fulga.


Cei doi motocicliști, ambii în vârstă de 17 ani, au fost evaluați medical. Aceștia sunt conștienți, dar prezintă traumatisme cranio-cerebrale și traumatisme cranio-faciale.

Tinerii au fost transportați la spital, pentru investigații suplimentare.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea un tractor ce tracta o autoutilitară pe DN1D, pe sensul Ploiești-Urziceni, la km 15+900, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr în vârstă de 18 ani și cu un altul condus tot de un tânăr de 18 ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor motociclurilor, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l, iar conducătorii motociclurilor nu au putut fi testați din cauza leziunilor.

Traficul este restricționat pe sensul de deplasare Urziceni-Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor