Accident GRAV în județul Brașov: un copil și o femeie însărcinată se numără printre victime!

Un accident extrem de grav a avut loc în această seară în județul Brașov. ISU a intervenit cu o autospeciala de descarcerare, a autospeciala de stingere cu modul de descarcecare, 3 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ.

„O persoana de sex feminin, însărcinată, se afla în stop cardirespirator și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Un minor în varsta de 13 ani prezintă politraumatisme iar cea de a treia victima de sex masculin prezinta un traumatism la coloana vertebrală. Toate cele 3 persoane au fost transportate la spital de către echipajele medicale. Copilul în vârstă de 13 ani și femeia însărcinată sunt în stare foarte gravă”, menționează maiorul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

În accident sunt implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 3 persoane au beneficiat de sprijin medical.

Circulația rutieră a revenit la normal după ce timp de mai bine de o oră s-a desfășurat cu restricții între Râșnov și Tohanul Nou, ca urmare a unui accident.

O femeie însărcinată și un copil au ajuns în stare foarte gravă la spital, după teribilul accident. Femeia însărcinată se află în stop cardirespirator și i se aplică manevre de resuscitare!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *