logo
RNTV Live

Fotbaliști de perspectivă ai Petrolului

severin 2002 prahova
Cristian Anghelescu

Fotbaliști de perspectivă ai Petrolului

Orice acțiune de selecție organizată de FRF pentru copii înseamnă tot atâtea griji pentru ei și, mai ales, pentru părinții lor.

Care, lucru deja știut, trag cu toate forțele ca odraslele să le calce pe urme sau, în cazul în care ei nu au cochetat cu sportul, să ajungă în prim-plan.

O astfel de acțiune s-a desfășurat la Turnu Severin, mai mulți tineri din toată țara, născuți în anul 2002, fiind selecționați în vederea unei trieri.

Selecționații Prahovei

Din județul Prahova au fost aduși doi tineri fotbaliști, ambii mijlocași, Mario Bratu și Raul Gabriel Bucur. Unul central, altul de bandă stângă.

Propuși de Iulian Cojocaru, antrenorul echipei de juniori Petrosport Ploieşti, totodată și referent zonal al federaţiei pentru judeţul Prahova, cei doi au făcut o figură frumoasă printre cei 44 de selecționați.

Au fost alcătuite patru echipe de câte 11 fotbaliști, urmărindu-se calitatea jocului prestat și nivelul la care se găsesc selecționații. Toți cei veniți vor fi evaluați, ulterior, de o comisie condusă de antrenorul naționalei de profil, Daniel Mogoșanu. Acesta, împreună cu ceilalți tehnicieni acreditați – Gheorghiță Geolgău, Mihai Stoichiță, Alin Staicu, Mihai Ianovschi și Iulian Cojocaru – vor decide cine sunt cei care se vor alătura lotului național la categoria de vârstă anunțată.

Cert este că, la o primă vedere – potrivit lui Cojocaru – ambii fotbaliști propuși din județul nostru ar putea corespunde exigențelor antrenorului Mogoșanu. Și că, în opinia acestuia, cei mai buni doi fotbaliști prezenți la Severin au fost deja consacrații Ianis Stoica și Iulian Crivac, copiii lui Pompiliu Stoica și… Iulian Crivac! Tineri deja titulari la echipa națională a vârstei lor!

 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor