logo
RNTV Live

Fostul șef DGIPI Gelu Oltean și iubita sa, arestaţi pentru trafic de droguri

sursă foto Observator.tv
Mihai Constantinescu

Arestaţi pentru trafic de droguri

Fostul șef DGIPI Gelu Oltean și iubita sa, arestaţi pentru trafic de droguri.

Gelu Oltean, fostul șef al Direcției de Protecţie Internă din Ministerul de Interne (DGIPI) a fost arestat preventiv într-un dosar de trafic de droguri de mare risc pentru 30 de zile. La fel s-a întâmplat şi cu iubita sa cât şi cu un englez.

Cei trei au fost reținuți sâmbătă de DIICOT. Au fost acuzați organizau întâlniri într-o casă din Târgoviște pentru consum de droguri de mare risc. Participanții la aceste ședințe ar fi plătit fiecare câte 500 de Euro. La unele reuniuni în care se consumau droguri ar fi participat chiar și zeci de persoane, spun surse din anchetă, notează Observator.tv.

În vârstă de 50 de ani, Gelu Oltean a avut două mandate la șefia Direcției de Protecţie Internă din Ministerul de Interne, serviciul secret al MAI, fostul ”Doi și-un sfert”. Primul mandat a fost între 2006 – 2009, iar cel de-al doilea între 2012 – 2014. Și-a încheiat mandatul după ce a fost înlăturat de Premierul Victor Ponta, la propunerea ministrului de interne de atunci, Gabriel Oprea.

Citeşte AICI mai multe despre cine este Gelu Oltean şi iubita sa.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiesti-un-grup-de-persoane-pacaleste-soferii-cu-o-metoda-incredibila-varianta-live-la-metoda-accidentul/?fbclid=IwAR03R__1NiBfScftS1TQfXkSbUBcem18HkO-4TH71sCT0hDjEefO1r8AkbA

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor