logo
RNTV Live

Fostul premier, Victor Ponta a fost citat martor în dosarul lui Sebastian Ghiţă

Fostul premier, Victor Ponta a fost citat martor în dosarul lui Sebastian Ghiţă/ sursa foto realitatea.net
Mihai Constantinescu

Victor Ponta, marton în dosarul de corupţie şi şantaj a lui Sebastian Ghiţă

Fostul premier, Victor Ponta a fost citat martor în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

Fostul premier Victor Ponta va trebui să dea explicaţii judecătorilor în dosarul lui Sebastian Ghiţă, în care este acuzat de corupţie şi şantaj. Ponta urmează să se prezinte în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție pe 26 februarie.

Ponta este martor în dosarul în care fostul deputat Sebastian Ghiţă este acuzat de corupţie şi şantaj, alături de foşti şefi din poliţie şi parchete din Prahova, anunţă realitatea.net.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/sediul-registrului-auto-roman-si-patru-functionari-atentia-oamenilor-legii-suspiciuni-de-de-mita/

Presa a publicat în luna martie 2016 o declaraţie dată în instanţă de Liviu Mihail Tudose – fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, în care acesta spunea că s-a întâlnit cu Victor Ponta în sediul Guvernului, iar acesta i-ar fi propus să fie numit într-o funcţie la DLAF sau Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor. Întâlnirea cu Victor Ponta ar fi avut loc la insistenţele lui Sebastian Ghiţă.

CITEŞTE CONTINUAREA AICI 

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor