logo
RNTV Live

Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare

download (1) sursă Orange Sport
Erika Stoica

Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu, condamnat la închisoare cu executare.

Decizia a fost luată după ce acesta a fost prins, în repetate randuri, la volan deși nu avea permis de conducere, notează Gandul.

De altfel, magistrații care au decis că Dănuț Lupu trebuie să stea în spatele gratiilor au arătat că fostul mijlocaș central al „Generației de Aur” nu mai are permis de conducere de peste 20 de ani, când documentul i-a fost anulat.

„Regret ce s-a întâmplat. Am fost nevoit. Pur și simplu mă duceam la spital. Îmi era rău și martorii au declarat același lucru, acum știți cum e, în viață chiar dacă faci anumite greșeli, eu spun că dacă le faci în interes de sănătate”, a declarat fostul fotbalist pentru sursa citată.

 Problemele cu legea au apărut din 2001. În acel an a fost prins de Poliția Rutieră cu o alcoolemie mult peste limita legală, Dănuț Lupu a rămas fără permis de conducere, iar după procesul care a urmat, instanța a decis anularea documentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor