Fostul fotbalist de la FCSB, Cristi Tănase, se află în centrul unui scandal după ce a fost prins conducand sub influența drogurilor în cursul serii de miercuri.

Incidentul a avut loc în apropierea orașului Pitești. Oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere și au deschis un dosar penal în acest caz, potrivit informațiilor furnizate de Știrile Pro TV și surse din cadrul poliției.

Conform relatărilor, Cristi Tănase, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu. Comportamentul său ciudat au stârnit suspiciunile polițiștilor, care au decis să efectueze un test de alcool, rezultatul fiind negativ. Cu toate acestea, un test cu aparatul drugtest a indicat prezența unei substanțe stupefiante.

Surse din cadrul poliției au dezvăluit că polițiștii l-au dus pe Cristi Tănase la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru a stabili substanța consumată. În urma rezultatelor pozitive la testul de droguri, autoritățile au luat decizia de a-i retrage permisul de conducere și de a începe o anchetă penală în acest caz.

Fostul internațional a fost adus la audieri, iar pe durata investigațiilor, i s-a interzis să se mai urce la volan

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *