logo
RNTV Live

Caz de crimă brutală, rezolvat de oamenii legii după 29 de ani. Un muc de țigară găsit atunci a dus la rezolvarea misterului

Mihai Constantinescu

Caz de crimă brutală, rezolvat de oamenii legii după 29 de ani. Un muc de țigară găsit atunci a dus la rezolvarea misterului.

Crima s-a petrecut în anul 1993. După 29 de ani de anchetă, s-a descoperit că autorii crimei brutale sunt doi romani, șoț și soție. La vremea respectivă, cei doi aveau fiecare 22 de ani și erau zilieri în Ungaria. Este locul unde au și comis crima. O femeie a fost ucișă cu brutalitate de cei doi.

La vremea respectivă, ancheta nu a putut elucida misterul în ceeea ce privește autorii oribilei crime. Dar tehnologia a avansat și o țigară preluată la atunci ca probă a făcut posibil să se afle cine a ucis-o pe femeie. Astfel,cu ajutorul tehncii moderne s-a putut identifica ADN-ul de pe mucul de țigară găsit în casa victimei.

Femeia ucisă era văduvă și se pare că mobilul crimei au fost banii.

Autorii crimei, care acum au fiecare, 51 de ani sunt la închisoare.

Citește mai multe AICI

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor