Sursă foto: captură Ploiești TV

Informații interesante privind starea actuală a Ploieștiului și perspectivele sale de dezvoltare, precum și protecția mediului și selectarea colectivă a deșeurilor, oferite de Cristian Ganea în emisiunea „Față/ Verso” de la Ploiești TV:

Alina Tănăsescu l-a avut ca invitat la emisiunea „Față/ Verso” pe Cristian Ganea, consilier municipal al Ploieștiului, fost viceprimar (chiar cu atribuții de primar, pentru o perioadă) al reședinței de județ, în prezent director al ADI Deșeuri… supranumit de echipa Ploiești TV „regele cozonacilor” (după cum spune chiar realizatoarea emisiunii, care îl numește pe Ganea „un politician atipic”), alături de invitata permanentă Sarmiza Andronic.

Referitor la necesitatea educației civice și a protecției mediului, directorul ADI Deșeuri spune: „Să știți că asociația pe care o conduc, împreună cu colegii mei, merge în școli și în colegii. De fapt, în școlile gimnaziale este publicul-țintă, care ar asculta, ar învăța să selecteze gunoaiele, deșeurile menajere, separat.”

Întrebat dacă vede vreo diferență de când instituția pe care o conduce a intrat pe piață, Ganea afirmă:

„Absolut, se vede o diferență, nu de când o conduc eu, ci de când s-a înființat, pentru că au fost pași importanți pentru colectarea și depozitarea separată a deșeurilor. Dar trebuie să muncim în fiecare zi!

Această ediție „Față/ Verso” a fost centrată în jurul întrebării „Poate fi salvat Ploieștiul?”, iar Ganea a venit cu răspunsuri interesante la întrebări de natură administrativă, politică, economică și socială. Urmărește aici întreaga emisiune:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *