logo
RNTV Live

Anunţ important de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Ce se întâmplă de la 1 noiembrie

sursă foto Libertatea.ro
Mihai Constantinescu

Permisele de conducere,trimise folosind serviciul de curierat al Poștei Române

Anunţ important de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Începând cu 1 noiembrie, reprezentanţii Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor vor timite permisele de conducere emise de Serviciile din Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov la domiciliul cetățenilor, folosind serviciul de curierat al Poștei Române. Opțiunea este disponibilă deja la nivelul celorlalte județe ale țării.

Solicitanţii vor primi înscrisuri doveditoare înlocuitoare cu drept de circulaţie, permisele de conducere urmând a fi trimise la adresa menţionată în termen de două zile lucrătoare. Persoanele care nu doresc să primească documentul prin curier au opțiunea de a-l ridica personal.

Acelaşi lucru se va aplica şi pentru candidații declarați ”ADMIS” la proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere. Nu va mai fi necesar ca aceștia să se deplaseze la sediul Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

În cazul în care livrarea nu poate fi realizară prin serviciul de curierat, permisul de conducere va putea fi ridicat ulterior de la sediul celor două servicii publice comunitare, din şoseaua Pipera, nr. 49, sect. 2, Mun. Bucureşti.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat Prefectura Prahova

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor