logo
RNTV Live

Fost vicepreședinte ALDE, atac la adresa lui Tăriceanu

Catalin Beciu, atac la adresa lui Tariceanu
rnews

Fostul vicepreședinte al ALDE Cătălin Beciu (unul dintre fondatorii partidului) , atac la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu. Beciu deplânge starea în care formațiunea politică a fost adusă chiar de președintele ei.

Într-un interviu acordat celor de la Psnews, fostul secretar de stat la Ministerul Economiei face afirmații extrem de dure la adresa formațiunii din interiorul căreia a demisionat, dar și la adresa liderului acesteia.

Nu mi-e ușor să discut despre oameni cu care mi-am petrecut timpul, ori cu care am stat la masă, chiar dacă m-au trădat. Nu sunt genul care să arunc cu lături în ventilator. Vă voi răspunde punctual, direct, referindu-mă mai mult la ALDE și mai puțin la Tăriceanu.

Așadar, ALDE a atacat tema justiției pentru a specula această nișă. Eram doar câțiva acolo care chiar credeam ceea ce spuneam. Eu continui să țin tema asta, cum sunt sigur că ați observat. Cred că DNA este o organizatie stalinistă, iar Codruța Kovesi este un personaj nefrecventabil in spatiul public românesc.  Dar să revin. Și alte teme abordate de catre ALDE erau tot false: competența celor promovați, libertatea de opinie… 

Același Cătălin Beciu spune că de aceea a și demisionat. A înființat un nou partid (Partidul Neoliberal) pentru ca liberalii practicanți să se poată exprima, a punctat Cătălin Beciu.

Despre Călin Popescu Tăriceanu, fostul vicepreșdinte al ALDE spune că este un om care doar face calcule, fiind „foarte laș”„o mașină de atins obiective personale”, precum și un om lipsit de „trăiri”, „regrete” și nu numai.

sursa – psnews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor