Nouă blocuri din Ploiești, situate pe Bulevardul Republicii, vor fi reabilitate cu fonduri europene. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local.  Valoarea totală a proiectului este de peste 41 milioane lei și trebuie finalizat până în iulie 2026.

41,6 milioane lei. Aceasta estea valoarea proiectelor finanțate cu fonduri europene care prevăd eficientizarea energetică a nouă blocuri situate pe Bulevardul Republicii.

Concret vorbim despre blocurile 6A6B,16A, 16B1,16B2,16C,30D, 30E,5A și 4E, imobile care trebuie anvelopate până în iulie 2026.  Totodată, legislativul ploieștean a aprobat și un proiect de hotărâre prin care municipalitatea va reabilita cu fonduri europene infrastructura de iluminat public cuprinsă între sensul giratoriu din Bariera București și Piața Mihai Viteazu.

Valoarea totală a acestei investiții se ridică la suma de 6 milioane lei. De altfel, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul privind reabilitarea celor două pasaje din Bariera București, însă acesta a fost retras de către primarul Andrei Volosevici.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *