logo
RNTV Live

Fonduri de vânătoare de zeci de mii de hectare pentru Dragnea şi apropiaţii lui

liviu_dragnea_la_vanatoare_1200px
rnews

Apropiații lui  Liviu Dragnea gestionează  fonduri de vânătătoare de zeci de mii de hectare în două județe. Cum? Povestea ar fi următoarea: O asociație înființată de Liviu Dragnea la sfârșitul anilor ‘90 a fost punctul de pornire al unei afaceri cu terenuri de vânătoare întinse pe zeci de mii hectare în două județe. După aproape 20 de ani, timp în care tranzacțiile cu terenuri au fost derulate de interpușii șefului PSD, fiul acestuia, Valentin, a devenit unul dintre principalii beneficiari. RISE Project a documentat întreaga operațiune, de la semnătura inițială a lui Dragnea până la apariția fiului în afacere.

 

Prietenii lui Liviu Dragnea au cumpărat o pădure de 260 de hectare în Teleorman. Apoi, pădurea a fost transformată în complex privat de vânătoare și, până anul trecut, a fost în proprietatea firmei lui Valentin Dragnea. S-a întors înapoi la apropiații tatălui.

Când nu conduce țara, președintele PSD se relaxează aici, împușcând animale, umăr la umăr cu acoliții săi politici.

citeşte mai multe aici –

https://www.riseproject.ro/articol/dragnea-secretul-din-padure/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor