Adevarate focare de infectie pe o strada din Ploiesti. Oamenii care locuiesc pe strada August Laurian se plang ca un vecin a adunat un munte de gunoaie in curtea sa. La o casa distanta un alt scandal a avut loc recent. Noul proprietar al unui teren a trimis un boldozer pentru a curata spatiul cumparat, aproape la fel de plin de deseuri. A intampinat insa probleme cu vecinii care cresteau aici niste gaini. Fortele de ordine au fost chemate pentru a calma spiritele. 

Un ploieștean de pe strada August Laurian are curtea ticsită de gunoaie. Asta spre disperarea vecinilor care spun că nu mai suportă mizeria și se tem pentru sănatatea lor și a copiilor. O situație aproape similară exista și pe un alt teren de pe aceeași stradă. Spațiul a fost cumpărat recent. Cel care a venit să curețe terenul respectiv de gunoaie a fost întâmpinat cu scandal. Așa că șoferul buldozerului a sunat la 112.  

Pe spațiul respectiv, vecinii noului proprietar creșteu găini. După apariția polițiștilor și jandarmilor, aceștia și-au luat păsările, iar bărbatul cu buldozerul și-a reluat treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *