logo
RNTV Live

Focar de infecție în Bariera București! Agent economic prins că deversa apele uzate, provenite din procesarea peștelui, la întamplare

sursa foto Reperul
Erika Stoica

Focar de infecție în Bariera București! Agent economic prins că deversa apele uzate, provenite din procesarea peștelui, la întamplare.

Descoperirea a fost făcută de polițiștii locali cadrul Biroului Protecția Mediului. Aceștia au identificat ieri în cartierul Bariera București, un agent economic ce deversa apele uzate, provenite din procesarea peștelui, în curtea societății, care se scurgeau mai apoi pe trotuar spre o canalizare stradală.

Având în vedere faptul că, prin activitatea desfășurată se crea un adevărat focar de infecție, polițiștii locali au sancționat societatea comercială cu amendă în cuantum de 10.000 lei. De asemenea, ca măsură complementară, s-a dispus igienizarea zonei de către contravenient.

De asemenea, tot ieri, și tot pentru deversarea apelor uzate pe domeniul public din curtea unui imobil situat pe strada Dr. Toma Ionescu, polițiștii locali au sancționat un bărbat cu amendă în valoare de 1.500 lei, pentru încălcarea dispozițiilor art. 8.1. pct. 21 din H.C.L. nr. 228/2006 referitoare la aprobarea Regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor