logo
RNTV Live

Florin Salam, săltat de procurorii DIICOT într-un dosar de proxenetism și cămătărie

sursa foto BZI
Erika Stoica

Florin Salam, săltat de procurorii DIICOT într-un dosar de proxenetism și cămătărie.

Celebrul cantăreț a fost ridicat în această dimineață de către oamenii legii și a fost dus la audieri.

„În această dimineață, 22 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie.

În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire”, anunţă Poliţia Capitalei citat de stirilekanald.

Nu este prima dată cand Florin Salam are probleme cu legea. A fost audiat în repetate randuri în dosare în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de cămătărie sau consum de droguri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor