logo
RNTV Live

FIT FOR GREAT OUTFIT: Curajul de a alege ținute unice este recompensat cu premii săptămânale la Ploiești Shopping City

Site_poza_portret_600x900px
Mihai Constantinescu

FIT FOR GREAT OUTFIT: Curajul de a alege ținute unice este recompensat cu premii săptămânale la Ploiești Shopping City

Primăvara aceasta, odată cu lansarea noilor colecții vestimentare, Ploiești Shopping City îi provoacă pe vizitatori să fie FIT FOR GREAT OUTFIT. Mesajul campaniei este un îndemn de redescoperire a încrederii de sine și a felului unic de a fi, ingredientele din spatele oricărei ținute vestimentare reușite. Curajul de a alege Great Outfits nu este despre alinierea la tendințele fashion, ci despre exprimarea felului tău extraordinar de a fi.

Între 7 – 27 martie, cei care îmbrățișează cele mai curajoase ținute vestimentare și să se lase inspirați de noile tendințe ale sezonului câștigă premii săptămânale.

Pentru a câștiga săptămânal un outfit vestimentar în valoare de 800 lei, accesorizat cu cea mai cool brățară de fitness Fitbit, participanții trebuie să:

  • facă shopping de minimum 200 de lei în magazinele preferate
  • scaneze bonurile în aplicația mobilă SPOT
  • și intră automat în tragerea la sorți săptămânală.

Ploiești Shopping City a redefinit pentru clienții săi experiența de shopping prin introducerea, de la începutul anului, a aplicației SPOT. Aceasta este un instrument prin care clienții loiali pot transforma cumpărăturile în premii și beneficii exclusive. Fiecare sesiune de cumpărături le aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store. Ploiești Shopping City pregătește lunar campanii și acțiuni de marketing pe care clienții le pot descoperi în aplicația SPOT și care oferă participanților atât premii smart, cât și beneficii unice.

Mai multe detalii despre campanie aici https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/fit-for-great-outfit-castiga-premii-saptamanale/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor