logo
RNTV Live

Final în ceață. Petrolul pierde ultimul meci din Liga a III-a

petrolul sc leordeni 2
Ciprian Radu

Petrolul pierde ultimul meci din Liga a III-a

Ceea ce s-a dorit a fi o sărbătoare a fotbalului s-a lăsat cu înfrângerea Petrolului la ultimul meci din Liga a III-a. Sărbătoarea promovării s-a ținut însă în tribune, acolo unde suporterii au făcut adevăratul spectacol. 

Despre meciul în sine nu sunt prea multe de spus.

Este clar că vara trebuie să risipească ceața din jocul lupilor și că trebuie formată o echipă care să sufle cu și mai multă putere în pânzele corabiei petroliste.

Spectacolul adevărat s-a desfășurat în tribune. De fapt, show-ul lupilor galbeni a luat fața fotbalului în această seară. Cu problemele de rigoare. Meciul a fost întrerupt de mai multe ori din cauza fumului gros, și a fumigenelor aruncate în teren.

Evident, nu aveam ce sărbători dacă echipa, chiar și cu înfrângerea de azi, n-ar fi obținut promovarea. La pas.

Planurile de viitor sunt întocmite și vor fi dezvăluite curând.

Petrolul a promovat, este în liga secundă și asta este tot ceea ce contează acum!

 

 

 

 

 

 

 

 

La finalul partidei, înainte de festivitatea de premiere organizată de FRF și Petrolul, suporterii de la Peluza 1 au intrat pe teren. Nini Popescu, cel care și-a vopsit părul în galben și albastru pentru acest meci, a fost ridicat pe umeri. 

Petrolul – SC Popești Leordeni 0-2 (0-1)

Marcatori: Anghilini (21), Luca (74)

Petrolul: Bolboașă- Antoche, Ichim, Olaru – Saim (69 Lambru), Chindriș, Claudiu Tudor, Velisar (84 Țicu) – N. Popescu, Arnăutu (59 Ciocâlteu), Păun. Antrenor: Romulus Ciobanu.

Popești Leordeni: M. Cotolan – Anghel, Dumitru, Anghilini – Lalciu (81 Mogoșmartean), N. Cotolan, V. Dinu, Moldoveanu, Zamfir (59 Mustață) – Dobre, Luca. Antrenor: Viorel Dinu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor