logo
RNTV Live

Filipeștii de Pădure: Nou spațiu de recreere și parcare lângă sediul administrației locale

spatiu recrere Filipeștii de Pădure
Erika Stoica

Lângă sediul administrației locale din Filipeștii de Pădure a fost creat un nou spațiu de recreere, împreună cu o mini-parcare. Zona a fost modernizată prin demolarea curții betonate, a gardului și a unei clădiri vechi utilizate anterior de Gospodăria Locală.

Noua zonă de recreere include o suprafață pietonală de 426 metri pătrați, pavimentată și echipată cu 7 bănci și coșuri de gunoi. Pentru a asigura iluminarea și a spori confortul, au fost instalați 8 stâlpi ornamentali.

Pentru a delimita zona pietonală de cea pentru autoturisme, au fost montați bolarzi. Alături, a fost amenajată o mini-parcare cu 6-7 locuri, oferind astfel facilități suplimentare pentru locuitorii și vizitatorii zonei.

Acest proiect îmbunătățește considerabil aspectul și funcționalitatea spațiului din jurul sediului administrației locale, oferind un loc modern și plăcut pentru relaxare și parcare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor