Filipeștii de Pădure în plină dezvoltare. Primăria face investiții puternice.

Primăria Filipeștii de Pădure va face investiții puternice anul acesta. Mare parte din investiții vor fi acoperite din bugetul local, dar sunt unele care vor fi realizate și din fonduri extrabugetare.

Pe lista celor realizate din fonduri extrabugetare se numără patru proiecte, printre care și cel de amenajare a unui centru de colectare deșeuri voluminoase prin aport voluntar. Valoarea acestuia este de 4,6 milioane de lei.

Investițiile care se vor realiza din bugetul local sunt cu mult mai numeroase, mai precis se are în vedere pentru anul în curs 22 de proiecte de investiții.

Concret, se are în vedere, printre altele și extinderea rețelei de canalizare, amenajarea Centrului Civic Filipeștii de Pădure, asfaltări de drumuri, modernizarea bazinului apă și stația de clorinare sau extinderea parcului de lângă Primăria Filipeștii de Pădure cu suprafața pe care se află curtea instituției și punerea în evidență a ruinelor Conacului Cantacuzino.

„Sunt prevăzute mult mai multe investiții. Acestea vizează în special infrastructura comunei și unitățile de învățământ, adică exact ceea ce am promis. Unele doar vor demara în 2023, altele vor fi finalizate până pe 31 decembrie” , a precizatprimarul Ciprian Morărescu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *