logo
RNTV Live

FILIPEȘTII DE PĂDURE, COMUNĂ DIGITALIZATĂ CU FONDURI UE

fonduri_europene-1024×576
Oana Stoica

Primăria comunei prahovene Filipeștii de Pădure si-a propus să atragă fonduri europene prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru digitalizarea localității.

Obiectivul proiectelor despuse prin PNRR este asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra-regional și intra-județean și asigurarea cadrului pentru reformarea și digitalizarea instrumentelor de planificare teritorială și urbană la nivelul autorităților publice locale.

Primăria Filipeștii de Pădure aplică în cadrul componentei 10 a PNRR, axându-se pe sisteme inteligente de management urban/local pentru transportul verde și actualizarea în format digital a documentelor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană.

Proiectele se depun până la sfârșitul lunii iunie în prima rundă de atragere de fonduri. În cadrul celei de-a doua runde, începerea depunerii de proiecte este 1 septembrie 2022, iar închiderea depunerii de proiecte
30 septembrie 2022.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor