Arşinel, audiat la DIICOT în dosarul medicului Lucan, în calitate de martor/ sursă foto Monitorul de Clij

Fiii lui Alexandru Arșinel au finalizat împărțirea moștenirii lăsate de regretatul actor, dar au ales să păstreze discreția în privința detaliilor. Într-un comunicat, aceștia au declarat că distribuirea averii nu este de interes public și au evitat să ofere informații suplimentare despre împărțirea terenurilor și proprietăților.

Alexandru Arșinel, care a decedat în septembrie 2022, a lăsat în urmă o moștenire considerabilă, inclusiv patru terenuri (două în Sinaia și Samuraș – Crevedia, și alte două în Dolhasca) și patru case (un apartament în București și trei case de vacanță în țară). Detalii despre moștenire pot fi găsite și în declarația de avere a Ralucăi Alice Arșinel, director la Ministerul Afacerilor Externe și soția fiului cel mare al actorului, Bogdan Traian Arșinel.

Bogdan Traian Arșinel a confirmat că a primit, pe lângă terenuri, și trei case de vacanță: una în Câmpina, una în Crevedia și alta în Dolhasca. „Prea puțin contează cum s-a împărțit averea. Problemele astea nu interesează tot poporul. Sunt lucruri personale de familie. Vă pot spune că la noi lucrurile au fost clare dinainte și dintotdeauna,” a declarat Bogdan pentru Fanatik.ro.

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena Arșinel, a murit la doar nouă luni după soțul său. În 2016, aceasta a suferit un accident care i-a limitat mobilitatea, lăsând-o să se sprijine pe cadru pentru deplasare. Cristian Arșinel, unul dintre fiii actorului, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, exprimându-și durerea și dragostea pentru mama sa. „Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună veți redeveni familia de odinioară. TE IUBESC MAMA,” a scris Cristian Arșinel.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews