logo
RNTV Live

Fetiţă îmbrăcată sumar şi flămândă, găsită de un localnic rătăcind pe câmp

romani-buni info
Mihai Constantinescu

Fetiţă îmbrăcată sumar şi flămândă, găsită de un localnic rătăcind pe câmp

Cazul şocant ale fetiţei îmbrăcată sumar şi flămândă care rătăcea pe câmp a fost descoperit ieri de un localnic din Mascurei, comuna Pogana, judeţul Vaslui. Copila rătăcea pe un deal, în apropiere de Bogeşti.

Era îmbrăcată sumar, speriată şi flămândă şi i-a povestit că mama vitregă ar fi bătut-o şi ar fi gonit-o de acasă. Acesta a cerut ajutor pentru fetiţă.

Echipajul a gasit fetita constienta si stabila hemodinamic. A fost transportata la Spitalul de Urgenta din Barlad si apoi la un centru pentru minori.

Acesta e un lucru fericit ca fetita a fost gasita repede. Ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca ramanea pe camp noaptea, in frig, fara apa, fara mancare. Ar fi ajuns in stare de hipotermie, cu deshidratare si hipoglicemie. Viata i-a fost pusa in pericol, dar finalul a fost unul fericit”, a declarat medicul dr Dan Ungureanu, SAJ Vaslui.

Mama vitregă a fetiţei neagă acuzaţiile.

Atât cei de la Protecția Copilului, cât și polițiștii cercetează cele întâmplate, la finalul anchetei urmând să se ia măsuri.

sursă Observator.tv

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor