logo
RNTV Live

Fetiţă îmbrăcată sumar şi flămândă, găsită de un localnic rătăcind pe câmp

romani-buni info
Mihai Constantinescu

Fetiţă îmbrăcată sumar şi flămândă, găsită de un localnic rătăcind pe câmp

Cazul şocant ale fetiţei îmbrăcată sumar şi flămândă care rătăcea pe câmp a fost descoperit ieri de un localnic din Mascurei, comuna Pogana, judeţul Vaslui. Copila rătăcea pe un deal, în apropiere de Bogeşti.

Era îmbrăcată sumar, speriată şi flămândă şi i-a povestit că mama vitregă ar fi bătut-o şi ar fi gonit-o de acasă. Acesta a cerut ajutor pentru fetiţă.

Echipajul a gasit fetita constienta si stabila hemodinamic. A fost transportata la Spitalul de Urgenta din Barlad si apoi la un centru pentru minori.

Acesta e un lucru fericit ca fetita a fost gasita repede. Ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca ramanea pe camp noaptea, in frig, fara apa, fara mancare. Ar fi ajuns in stare de hipotermie, cu deshidratare si hipoglicemie. Viata i-a fost pusa in pericol, dar finalul a fost unul fericit”, a declarat medicul dr Dan Ungureanu, SAJ Vaslui.

Mama vitregă a fetiţei neagă acuzaţiile.

Atât cei de la Protecția Copilului, cât și polițiștii cercetează cele întâmplate, la finalul anchetei urmând să se ia măsuri.

sursă Observator.tv

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor