Seară tensionată pentru băieți la Power Couple România – În bună și în rea: testul lor de la începutul etapei a doua a competiției s-a dovedit a fi imposibil de trecut

Calculul în vârtej, sub presiunea contracronometrului, a reprezentat o provocare majoră pentru concurenți, mai ales că a avut loc într-o mașină care se rotea la 150 de metri deasupra Mării Mediterane. Gabriela și Cristi Iacob au fost cei care au suferit cel mai mult financiar în urma probei de ieri, pierzând 550 de euro, în timp ce Daiana și Sorin au reușit să-și mențină cel mai mare buget, ea investind doar 310 euro. Misiunea fetelor este cu atât mai dificilă astăzi, deoarece la finalul serii unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare. “Toată greutatea acestei etape a căzut pe noi”, a comentat Delia, logodnica lui Lino.

Pe de altă parte, băieții au un rol crucial în această seară: ei vor decide sumele investite în probă și vor fi implicați în mod semnificativ în proba fetelor față de etapa anterioară. Astfel, concurentele își vor ghida partenerii, care vor fi la volan – cu ochii legați! “Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării de astăzi, care va testa dacă partenerii lor au o încredere… absolută în ele și urmează instrucțiunile lor. Perechile vor naviga printr-un traseu complicat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi și mai dificil deoarece volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze.

“Știi că eu nu am permis de conducere?!” a fost reacția lui Tudor Ionescu când Dani Oțil le-a prezentat proba. Și el nu este singurul în această situație. Multe dintre temerile dinaintea probei au fost legate de abilitatea fetelor de a se orienta în spațiu și de a da indicații utile partenerilor lor. “Dacă vreau să știu unde este mașina parcată, ea îmi spune să merg spre stânga și cu siguranță mașina este parcată în dreapta”, a spus Cristi Iacob. Se anunță o seară plină de obstacole, dar și de râsete la Power Couple România – În bună și în rea. Cine conduce mai bine în cuplu și, mai ales, cine conduce pe cine? Telespectatorii vor urmări aventurile cuplurilor din poligonul Power Couple în ediția difuzată de Antena 1 diseară, de la ora 20:30, când Dani Oțil va dezvălui și primul cuplu propus spre eliminare în etapa a doua a competiției.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *