Featured Video Play Icon

Festivalul de teatru pentru copii si tineret Imaginarium este in plina desfasurare. Spectacolele se tin in sala Teatrului de Animatie Imaginario, in sala Teatrului „Toma Caragiu”, dar si in zona pietonala din proximitatea Teatrului si a parcului „Nichita Stanescu”. Evenimentul se va incheia, duminica, la fel cum a inceput, cu o parada a unor artisti percutionisti si suflatori.

Teatrul „Toma Caragiu” desfășoară zilele acestea cea de-a cincea ediție a Festivalului International de teatru pentru copii si tineret Imaginarium.

Evenimentul are loc sub egida programului „Ploiești – Capitala Tineretului din România 2024” si reuneste spectacole reprezentative din repertoriul unor teatre de renume din țară și din străinătate. Spectacolele sunt împărțite, unele fiind adresate copiilor, iar altele publicului tânăr.

Ediția de anul acesta  a Festivalului are caracter competițional. Un juriul de specialitate va recompensa cele mai valoroase montări și performanșe actoricești în cadrul festivității de premiere care va avea loc duminică, 29 septembrie, ora 20.00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario.

La fel cum a început, festivalul se va încheia cu o paradă a unor artisti percuționiști care vor aduce atmosfera de sărbătoare pe străzile din centrul Ploieștiului.

By Costin