logo
RNTV Live

Festival Național de Folclor la Ploiești

folclor (Large)
Oana Stoica

Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în data de 17 septembrie 2016, Festivalul Concurs Național de Folclor „Cunună de Cântec Românesc“, ajuns la cea de-a III-a ediţie. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 15.00, în sala de concerte „Ion Baciu“ a Filarmonicii „Paul Constantinescu“ din Ploiești, instituţie care este partener în cadrul acestei manifestări. Concursul este destinat interpreţilor cu vârsta între 15 şi 30 de ani. Înscrierile se fac până pe 5 septembrie 2016. Dosarul de înscriere, care va fi trimis pe adresa instituţiei din Ploieşti, strada Democraţiei nr. 60-62, va conţine și partiturile pieselor ce vor fi interpretate în concurs, respectiv o doina sau baladă, o piesă cu acompaniament instrumental și o piesă de rezervă. Documentele pot fi trimise şi pe fax, la 0244/ 578148, sau, în copii scanate, la adresa de e-mail: secretariat@casadecultura.ro.

Pe întreg parcursul festivalului participanţii şi interpreţii vor fi acompaniaţi de Orchestra Populară “Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantinescu“, sub bagheta dirijorului Marian Dovâncă.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor